skip to Main Content

Privatflytning med Goliat

Privatflytning nemt og billigt

Privatflytning med flyttefirmaet Goliat. Vi har stor erfaring med flytning af private. Vi ved, at det for mange er en ny og ukendt situation. Med mange følelser og bekymringer involveret. Goliat flytter inden for byområder, mellem landsdelene og til udlandet.

Vi har professionelle flyttefolk. De rigtige materiel dette sikre, at De får en hurtig og gnidningsfri afvikling af Deres privatflytning. Hos Goliat er jeres indbo i trygge hænder.

Ingen opgave er for stor og ingen for lille, vi flytter alt fra enkelt møbler og helt op til kæmpe villaer og gårde.

Goliat giver kunden en høj kvalitet, til en billig pris. Så ønsker man kvalitet i sin privatflytning, så kan man roligt kontakte Goliat.

Vælger du vores totalflytning. Sørger vi for at pakke hele dit indbo forsvarligt ned køre det hen på din nye bopæl og pakke det ud igen. Med vores almindelige privatflytning leverer vi flyttekasserne. Transporter dem ud til din nye bopæl med det indbo, du selv har pakket ned.

Gratis Flyttekasser samt professionel emballage, når I flytter med Goliat.

Hos Goliat tilbyder vi gratis lån af flyttekasser når i flytter med os.

Ved flytning låner i vores flyttekasser. Dette betyder at alt indbo kommer i flyttekasser. Man står heller ikke til sidst og mangler et par stykker. Vi leverer til hele Nordsjælland og Storkøbenhavn op til din hoveddør uanset etage. Derved slipper du for køreturen til byggemarkedet og slæbet hjem. Vi afhenter ligeledes flyttekasserne igen.

Benyt vores flyt selv Service

Ønsker du at gøre det meste af arbejdet selv. Kan du bruge vores flyt selv service. Her får du en flyttevogn og chauffør køre så tæt til indgangen so muligt. Du sparer ca. 50 %, og du stiller selv med mandskabet.

I forbindelse med opbevaring kan flyttefirmaet Goliat blandt andet tilbyde:

  • Lagerhotel og opbevaring
  • Møbelopbevaring
  • Selv Storage
  • Opbevaringsrum
  • Paller og stykgods
  • Arkivopbevaring

Få en høj kvalitet i din flytning, det betaler sig.

Gør din privatflytning til en positiv oplevelse, flyt effektivt og spar mange penge.

Goliat er et professionelt flyttefirma. Vi prøver hele tiden at være forudseende og optimere vores effektivitet.

Kontakt os for et godt flyttetilbud på din privatflytning.